egri bálint 2008.12.29. 12:49

szilhmmveszter

ha azt megmondja valaki, hogy mit lehet csinálni szilveszterkor, és egyáltalán lehet-e valamit...

annyira tele van a város... de mindig csak panaszkodom. házibuli az még lehet jó? a franc se tudja. lehet hogy csak menni kéne, mindig menni, de ahhoz lehet h túl hideg lesz. hó se lesz, jég se, csak a rohadt petárdák. tényleg, azt is megmondhatná valaki, lehetőleg olyasvalaki, aki szeret petárdázni, hogy miért szereti? régóta gondolkozom rajta, de nem tudok rájönni.

 

van egy bulilehetőség, ahol elvileg a 20as évek ruháiban kéne megjelenni, de nekem nincsenek huszas évek ruháim. tematikus buli... milyeneket ki lehetne találni. ha kommentel valaki, mondjuk a guli, akkor igazán elmesélhetné, hogy milyen vicces tematikus bulikról hallott, vagy milyeneken volt esetleg! ez itt a bal oldalon jól állna, nem?

 

ahogy keresgéltem a 20as évek divatját az interneten, találtam egy furcsa oldalt!

tematikus fehérneműblog

segítsetek, mit csináljon az ember?

1 komment

címkék: buli itthon

A bejegyzés trackback címe:

https://bikasdomb.blog.hu/api/trackback/id/tr50846794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D.i.v.a. 2009.01.02. 09:21:55

Teljesen véletlenül sodort erre a világháló, ugyanis álmaim szülinapi buliját szervezem épp - és imádom a 20-as 30-as évek Ámerikáját...ha esetleg elmentél ebbe a buliba, mesélnél? :) Próbálok vmi helyet találni egyáltalán Bp-en, ami illene a témához, bár kihívás :)
süti beállítások módosítása