alkalomhoz nem illő téma, de éppen olvastam valamit valahol, és eszembe jutott a dohányzás kérdésköre. hogy mennyire fáj az embereknek, hogy dohányosok vannak. a nemdohányzók érdekeit képviselő törvények remekek, próbálják megakadályozni, hogy a nemdohányzók - akár csak passzívan - dohányozzanak.

a nemdohányzók érdekei tehát képviselve vannak. de mi lesz a dohányzók érdekeivel? kérdem én.

kaposvár és budapest között interpici és intercity járattal lehet eljutni. a teljes menetidő 3 óra körül, néha 2:55, néha 3:07. mindkét járat nemdohányzó. az interpici mondjuk 1 órán keresztül megy dombóvárig, ott el lehet szívni egy cigit, de ezután két órán keresztül nem gyújthatunk rá. jól van ez így? miközben mindig van dohányzónak épített kocsi, vagy kabin.

hálisten, hogy a jegyvizsgálókkal lehet ésszerűen beszélni, és be lehet zsúfolodni néha egy-egy kabinba. szóval, hogy lehetne mindenkinek jó? mert ez így felháborító.

a fanatikus dohányzóknak:
cigiblog

A bejegyzés trackback címe:

https://bikasdomb.blog.hu/api/trackback/id/tr70840263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása